Aro Ha_0986.jpg

Om meg

 
 

Om meg

Jeg er utdannet klinisk psykolog og har norsk autorisasjon fra Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell. Jeg har videreutdannelse i Mindfulness-Basert Stress Reduksjon (MBSR) fra USA og en fordypning i spesialiteten for organisasjonspsykologi og ledelse fra UIO. Min arbeidserfaring er fra både offentlig helsevesen og privat næringsliv, hvor av de siste årene som Adm. Direktør i Falck Helse. Jeg har skrevet flere selvhjelpsbøker og holdt en rekke kurs og foredrag for privatpersoner, helsepersonell og bedrifter.

Mitt engasjement ligger i det å formidle kunnskap om psykisk helse, normalisere og ufarliggjøre opplevelser i forbindelse med livets utfordringer, og ikke minst fjerne tabuer. I tillegg brenner jeg for verdibasert ledelse og utvikling av en arbeidskultur preget av autonomi, mestring og mening. 

 
Profilbilde 3 Rebekka.jpg
 

Jeg tilbyr både kliniske- og organisasjonspsykologiske tjenester til enkeltindivider og grupper. Disse består av individuell samtaleterapi, coaching og karriererådgivning, lederutviklingsprogram, samt kurs og foredrag som skreddersys etter ønsker og behov.

Ved fullbookede perioder har jeg et stort nettverk av dyktige psykologer og konsulenter jeg kan anbefale og formidle kontakt med.


Forfatterskap: 

  • Hverdagspsyk – Hvorfor har jeg det sånn? Hvordan kan jeg få det bedre? (2016, Cappelen Damm). For mer informasjon trykk her.

  • Mindfulness i hverdagen (Pantagruel, 2009). Over 40.000 solgte eksemplarer. For mer informasjon trykk her.

  • Mindfulness-Basert Kognitiv Terapi – kursleder manual (Arneberg, 2012). For mer informasjon trykk her.

  • Mindfulness-Basert Kognitiv Terapi – arbeidshefte (Arneberg, 2012). For mer informasjon trykk her.

  • Sunn, sterk, frisk (Vigmostad & Bjørke, 2016). For mer informasjon trykk her.