Aro Ha_0986.jpg

Om meg

 
 

Om meg

Jeg er utdannet klinisk psykolog (Cand. Psychol) med norsk autorisasjon og jeg har en videre fordypning i spesialiteten for organisasjonspsykologi. Min arbeidserfaring er fra både offentlig helsevesen og privat næringsliv, hvor av de siste årene som Adm. Direktør i Falck Helse. Jeg har skrevet flere selvhjelpsbøker og holdt en rekke kurs og foredrag for privatpersoner, helsepersonell og bedrifter.

Mitt engasjement ligger i det å formidle kunnskap om psykisk helse i befolkningen, normalisere og ufarliggjøre opplevelser i forbindelse med livets utfordringer, og ikke minst fjerne tabuer omkring mentale plager. I tillegg brenner jeg for verdibasert ledelse og utvikling av en arbeidskultur preget av autonomi, mestring og mening. 

 
Profilbilde 3 Rebekka.jpg
 

Jeg tilbyr både kliniske- og organisasjonspsykologiske tjenester til enkeltindivider, grupper og større organisasjoner.

Tjenestene består av individuell samtaleterapi og coaching, mentor- og lederutviklingsprogram, veiledning til toppledere i særs krevende stillinger, strategisk rådgivning til beslutningstakere og krisepsykologisk planlegging og beredskap. Kurs og foredrag skreddersys etter ønsker og behov.

Ved fullbookede perioder har jeg et stort nettverk av dyktige psykologer og fagkonsulenter jeg kan anbefale og formidle kontakt med.


Forfatterskap: 

  • Mindfulness i hverdagen (Pantagruel, 2009). Over 40.000 solgte eksemplarer. For mer informasjon trykk her.

  • Mindfulness-Basert Kognitiv Terapi – kursleder manual (Arneberg, 2012). For mer informasjon trykk her.

  • Mindfulness-Basert Kognitiv Terapi – arbeidshefte (Arneberg, 2012). For mer informasjon trykk her.

  • Sunn, sterk, frisk (Vigmostad & Bjørke, 2016). For mer informasjon trykk her.

  • Hverdagspsyk – Hvorfor har jeg det sånn? Hvordan kan jeg få det bedre? (2016, Cappelen Damm). For mer informasjon trykk her.